Banja Luka 78000
Bosna i Hercegovina
Pon - Pet 8.00 - 16.00
Sub i Ned NE RADI

Konsalting i inženjering

Cilj našeg rada je da zadovoljimo sve potrebe i zahtjeve naših kupaca, vodeći računa o zaštiti zdravlja i bezbjednosti na radu i zaštiti životne sredine

OPIS USLUGE

Stručno osoblje firme Elektroobnova d.o.o. pokriva sve zahtjeve klijenta u pogledu stručnih konsultacija, reprezentacije Investitora i tehničke podrške u svakom trenutku izrade projekata ili izvođenja radova na objektima iz djelatnosti firme. Potvrda uspješne konsalting saradnje sa našim preduzećem je niz zadovoljnih klijenata.

NAŠ CILJ

Slušajući naše kupce, mi razumijemo njihova očekivanja, i sistematično izvršavamo ugovorene aktivnosti. Ovo nam omogućava da postignemo uspjeh na tržištu. Mi takođe informišemo i edukujemo naše kupce o našim proizvodima i uslugama čime ostvarujemo visok stepen međusobnog razumjevanja i povjerenja u pogledu kvaliteta naših proizvoda.

Mi pridajemo veliku pažnju razmjeni informacija među zaposlenima. Otvorena i konstruktivna komunikacija je obaveza za naše zaposlene, baš kao i svjest o kvalitetu, zaštiti čovjekove sredine, zaštiti zdravlja i bezbjednosti na radu. Svaki zaposlen je lično odgovoran za kvalitet svog rada i svjestan da mora imati pozitivan stav prema kvalitetu, da brzo i efikasno obavlja dodijeljene mu poslove,  kao i da neprekidno ostvaruje inovacije i poboljšava kvalitet svog  rada i poslovanja. Veliku pažnju poklanjamo stalnoj edukaciji naših zaposlenih i podizanju njihove svjesti o značaju kvaliteta, zaštite životne sredine, zaštite zdravlja i bezbjednosti na radu. Svi zaposleni su upoznati su politikom IMS i angažovani na njenom sprovođenju i stalnom unapređenju sa planiranom kontrolom i provjerom.

Iza nas stoji naši pouzdani partneri, kako naši klijenti tako i isporučioci i podugovarači. Naše ime je simbol za kvalitet. Mi nudimo klijentima partnerski odnos, u kome se mogu potpuno osloniti na nas.

Naše aktivnosti se sprovode u skladu sa dokumentovanim poslovnim procesima koji su usaglašeni sa zakonskom regulativom. Pri realizaciji svih procesa mi težimo minimalnim troškovima neusaglašenosti procesa rada i poslovanja, maksimalanom kvalitetu u svim fazama poslovanja kao i ostvarenju visoke  produktivnosti i ekonomičnosti.

U cilju kontinualnog poboljšanja kvaliteta, efekata zaštite životne sredine i zaštite zdravlja i bezbjednosti na radu mi smo definisali ciljeve i preispitujemo njihovo ostvarivanje. Mi mjerimo stepen zadovoljstva kupaca i drugih zainteresovanih strana, koristeći njihovo mišljenje za stalno poboljšavanje naših aktivnosti.

Naš cilj u vezi zaštite životne sredine je da obezbjedimo održivo upravljanje, očuvanje prirodne ravnoteže, cjelovitosti, raznovrsnosti i kvaliteta prirodnih vrijednosti i uslova za opstanak svih živih bića, kao i spriječavanje, kontrolu, smanjivanje i sanaciju svih oblika zagađivanja životne sredine. U okviru odgovornosti, preduzećemo sve mjere neophodne za zaštitu zdravlja i bezbjednosti na radu, uključujući prevenciju od profesionalnih rizika i obuke, kao i obezbeđenja neophodne opreme i sredstava.

IZJAVE