Banja Luka 78000
Bosna i Hercegovina
Pon - Pet 8.00 - 16.00
Sub i Ned NE RADI

KOMPANIJA ELEKTROOBNOVA

Više od 20 godina prisutna na polju energetike i telekomunikacija

O NAMA

Firma Elektroobnova je više od 20 godina prisutna na polju energetike i telekomunikacija, pažljivo vodeći računa o razvoju firme i sticanju zadovoljnih klijenata. Gradimo trajne vrijednosti koje ostaju iza nas. Mnogobrojni projekti (trafostanice, postrojenja, dalekovodi, mreže, osvjetljenje, bazne stanice, optički putevi …) govore u naše ime.

Naš pristup je profesionalan, odgovaramo modernim zahtjevima tržišta, težimo budućnosti, usvajamo nove tehnologije, pozicioniramo našu firmu na polju djelatnosti kojima se bavimo.

Vodimo računa o životnoj sredini, gradeći naš put u skladu sa modernim potrebama društva.

Firma Elektroobnova je posvećena stalnim inovacijama. Pored toga što stalno usvajamo moderne proizvode iz struke, posebnu pažnju poklanjamo održivom načinu poslovanja. Ono je usklađeno sa ISO Standardima (EN ISO 9001:2015, EN ISO 14001:2015, EN ISO 18001:2007), kao i sa društvenom odgovornošću i poštovanjem ljudskih prava.

MISIJA I VIZIJA

Firma Elektroobnova želi da postigne i održi vodeću poziciju na tržištu energetike, telekomunikacija i ostalih primarnih djelatnosti kojima se bavimo. Želimo da naš rad, naši timovi, budu što uspješniji, da naše usluge budu bolje i da stremimo ka stalnom uspjehu. Uspjeh u poslovanju težimo da ostvarimo kroz tri strateška pravca – rast, inovativnost i organizacionu izvrsnost.

Ulažući u strukturu, stručne timove i stalni napredak na zahtjevnom tržištu sigurno ćemo ostvariti naš cilj. Naša misija je ostvarenje vizije kroz brižnost, dostupnost, kvalitet i povjernje.

ZAŠTO IZABRATI ELEKTROOBNOVU?

Vršimo projektovanje, izgradnju i održavanje visoko i nisko naponskih instalacija, elektroenergetskih mreža i konsalting.

  • Dugogodišnje iskustvo
  • Zadovoljstvo dugogodišnjih klijenata i partnera
  • Profesionalan, obrazovan i iskusan stručni kadar
  • Tehnološka opremljenost
  • Partner renomiranih kompanija koje su lideri na svjetskom tržištu
  • Posjedujemo sve neophodne licence i sertifikate


Trebate kvalitetnog i pouzdanog partnera za Vaš sljedeći projekat?