Banja Luka 78000
Bosna i Hercegovina
Pon - Pet 8.00 - 16.00
Sub i Ned NE RADI

PREDNOSTI RADA U NAŠOJ KOMPANIJI

Naši ljudi donose svoje tehničko znanje, iskustvo i snalažljivost prilikom pristupanja našoj kompaniji. Kao jedan od najvećih elektro izvođača u zemlji, Elektroobnova je lider u svim glavnim tržišnim segmentima, uključujući projektovanje, izgradnju mreža visokog, srednjeg i niskog napona, kompletne mreže za industrijske objekte, bazne stanice, kao i upravljanje i zaštitu. Sa ciljem konstantnog poboljšanju, Elektroobnova zapošljava samo vrhunske stručnjake u svom timu  u cilju  poboljšanja učinkovitosti i povećanja vrijednosti klijenata.

Naša primarna vrijednost su naši zaposleni. Da bi bila uspješna, Elektroobnova mora biti perspektivno mjesto za rad. Pružamo priliku i podsticaj da pomognemo našim zaposlenima da dođu do svojih potencijala. Međusobno poštovanje pruža temelj našem uspjehu

Elektroobnova je zainteresovana za kandidate s iskustvom iz oblasti projektovanja i   inženjeringa. Ali, kao i svaka druga firma, tražimo i pojedince u područjima poput financija, računovodstva, ljudskih resursa i razvoja poslovanja.

Mi smo proaktivni u pronalaženju rješenja za naše klijente kako bi oni na najbolji i najbrži način ostvarili svoje ciljeve. Razumijemo koliko su važni odnosi između nas i klijenata pa se prema njima odnosimo kao prema prijateljima.

OTVORENE POZICIJE

Trenutno nemamo otvorenih konkursa za posao.

Trebate kvalitetnog i pouzdanog partnera za Vaš sljedeći projekat?