Banja Luka 78000
Bosna i Hercegovina
Pon - Pet 8.00 - 16.00
Sub i Ned NE RADI

BANJA LUKA: Muehlbauer, elektroinstalacije

O PROJEKTU

Za potrebe kompanije  „Muehlbauer“ Banja Luka Elektroobnova je izvršila nabavku i instalaciju kompletne NN opreme  u Poslovnom objektu Muehlbauer u Banja Luci. Sam objekat od preko 3 000 m2 sa svojom namjenom predstavljao je jedan od najvećih zahtjeva ove vrste u dosadašnjem izvođenju elektroinstalacija. Zbog svojih specifičnih  tehničkih  zahtjeva od strane budućih korisnika ugrađivana je opreme od renomiranog svjetkog proizvođača Schneider Electric. Korisnik objekta je sam Investitor kompanija Muehlbauer Banja Luka koja se kao članica Muehlbauer sjetske Grupe bavi rješenjima za solucije i tehnologije tzv. end to end rješenja.

U toku realizacije projekta zbog same veličine objekta i namjene posebno se  morala voditi pažnja o organizaciji sistema upravljanja projektom i usaglašavanje sa svim ostalim fazama izgradnje.

VIDEO

ELEKTROINSTALACIJE I RASVJETE

Zahvaljujući tehnološkim dostignućima i svakodnevnoj evoluciji u tehnologji čovječanstvo je uspjelo stvoriti vještački izvor svjetlosti koji se koristi svakodnevno u osvjetljavanju javnih prostora. Život bez umjetnog izvora svjetlosti, pogotovu noću, bio bi nezamisliv. Upravo zbog toga javna rasvjeta od  velike važnosti pri raznim životnim aktivnostima koje se odvijaju noću, a naravno predstavlja i određen stepen sigurnosti kod stanovnika.

Upravo u gore nevedenom ELEKTROOBNOVA je još od svog osnivanja  1996 godine  prve svoje korake napravila osvjetljavajući ulice, trgove i ostale javne površine te danas izrasla u jednu od vodećih kuća specijalizovanih za rasvjetu kako otovrenih prostora tako i zatvorenih.

Nudeći najsavremenija rješenja kako  na polju funkcionalne tako i dekorativne rasvjete prepoznata je kako pouzdan I kvalitetan partner kod mnogih javnih ustanova i privatnih investitora što dakazuje  naša izrazivo bogata referenc lista do sada završenih projekata.

Na polju rasvjete nudimo svim klijentima:

  • Izradu studija opravdanosti i pouzdanosti zamjene psotojeći nižeefikasnih rasvjetnih tijena novim LED rasvjetnim tijelima, čime smanjujemo potrošnju električne energije
  • Nudimo različita rješenja za funkcionalnu i dekorativnu rasvjetu
  • Posjeduijemo proizvodni pogon za novogodišnje i prazničke dekorativnu rasvjetu
  • Vrši usluge izgradnje sistema javne rasvjete uključujući i elektromontažne i građevinske radove

 

Kao dokaz o uspješnosti našeg poslovanja na polju rasvjete su i partnerski odnosi sa mnogim svjetskim renomiranim kućama (Philips, Minel Schreder, Osram, Disano…)