Banja Luka 78000
Bosna i Hercegovina
Pon - Pet 8.00 - 16.00
Sub i Ned NE RADI

RATKOVO: Bazna stanica Ratkovo, m:tel

O PROJEKTU

Izgradnja bazne stanice Ratkovo doprinosi poboljšanju telekomunikacionih usluga (2G, 3G) na području Opštine Ribnik, sela Donje Ratkovo, Gornje Ratkovo i dio okolnih naselja  koje do perioda izgradnje nisu uopšte imala signal mobilne telefonije. Ugovormo je bila obuhvaćena i izgradnja dijela NN mreže za napajane bazne stanice. Na predviđenoj lokaciji izgrađen je čelično rešetkasti stub visine h=36 m sa svom potrebnom opremom.

Koristeći vlastitu opremu i obučenu radnu snagu, ELEKTROOBNOVA je uspješno realizovala Ugovor o izgradnji na izuzetno zahtjevnom terenu.

VIDEO

ELEKTROINSTALACIJE I RASVJETE

Zahvaljujući tehnološkim dostignućima i svakodnevnoj evoluciji u tehnologji čovječanstvo je uspjelo stvoriti vještački izvor svjetlosti koji se koristi svakodnevno u osvjetljavanju javnih prostora. Život bez umjetnog izvora svjetlosti, pogotovu noću, bio bi nezamisliv. Upravo zbog toga javna rasvjeta od  velike važnosti pri raznim životnim aktivnostima koje se odvijaju noću, a naravno predstavlja i određen stepen sigurnosti kod stanovnika.

Upravo u gore nevedenom ELEKTROOBNOVA je još od svog osnivanja  1996 godine  prve svoje korake napravila osvjetljavajući ulice, trgove i ostale javne površine te danas izrasla u jednu od vodećih kuća specijalizovanih za rasvjetu kako otovrenih prostora tako i zatvorenih.

Nudeći najsavremenija rješenja kako  na polju funkcionalne tako i dekorativne rasvjete prepoznata je kako pouzdan I kvalitetan partner kod mnogih javnih ustanova i privatnih investitora što dakazuje  naša izrazivo bogata referenc lista do sada završenih projekata.

Na polju rasvjete nudimo svim klijentima:

  • Izradu studija opravdanosti i pouzdanosti zamjene psotojeći nižeefikasnih rasvjetnih tijena novim LED rasvjetnim tijelima, čime smanjujemo potrošnju električne energije
  • Nudimo različita rješenja za funkcionalnu i dekorativnu rasvjetu
  • Posjeduijemo proizvodni pogon za novogodišnje i prazničke dekorativnu rasvjetu
  • Vrši usluge izgradnje sistema javne rasvjete uključujući i elektromontažne i građevinske radove

 

Kao dokaz o uspješnosti našeg poslovanja na polju rasvjete su i partnerski odnosi sa mnogim svjetskim renomiranim kućama (Philips, Minel Schreder, Osram, Disano…)