Banja Luka 78000
Bosna i Hercegovina
Pon - Pet 8.00 - 16.00
Sub i Ned NE RADI

BANJA LUKA: Osvjetljenje pješačke i biciklističke staze bulevar Desanke Maksimović

O PROJEKTU

U sklopu realizacije povezivanja istočnog tranzita u gradu Banja luci izgrađena je pješačka i biciklistička staza na dijelu zelene površine uz bulevar Desanke Maksimović.

ELEKTROOBNOVA je uspješno realizovala dio projekta koji se odnosi na javno osvjetljenje staza. Koristeći vlastite resurse proizvedeni su ukrsni stubovi u skladu sa zahtjevom investitora, te ugrađene moderne lampe italijanskog proizvođača „DISANO ILLUMINAZIONE”.

Ugrađena rasvjeta se potpuno uklopila u ambijebt te svojom elegantnošću upotpunila ugođaj šetnje i boravka u ovom dijelu našeg grada.

VIDEO

ELEKTROINSTALACIJE I RASVJETE

Zahvaljujući tehnološkim dostignućima i svakodnevnoj evoluciji u tehnologji čovječanstvo je uspjelo stvoriti vještački izvor svjetlosti koji se koristi svakodnevno u osvjetljavanju javnih prostora. Život bez umjetnog izvora svjetlosti, pogotovu noću, bio bi nezamisliv. Upravo zbog toga javna rasvjeta od  velike važnosti pri raznim životnim aktivnostima koje se odvijaju noću, a naravno predstavlja i određen stepen sigurnosti kod stanovnika.

Upravo u gore nevedenom ELEKTROOBNOVA je još od svog osnivanja  1996 godine  prve svoje korake napravila osvjetljavajući ulice, trgove i ostale javne površine te danas izrasla u jednu od vodećih kuća specijalizovanih za rasvjetu kako otovrenih prostora tako i zatvorenih.

Nudeći najsavremenija rješenja kako  na polju funkcionalne tako i dekorativne rasvjete prepoznata je kako pouzdan I kvalitetan partner kod mnogih javnih ustanova i privatnih investitora što dakazuje  naša izrazivo bogata referenc lista do sada završenih projekata.

Na polju rasvjete nudimo svim klijentima:

  • Izradu studija opravdanosti i pouzdanosti zamjene psotojeći nižeefikasnih rasvjetnih tijena novim LED rasvjetnim tijelima, čime smanjujemo potrošnju električne energije
  • Nudimo različita rješenja za funkcionalnu i dekorativnu rasvjetu
  • Posjeduijemo proizvodni pogon za novogodišnje i prazničke dekorativnu rasvjetu
  • Vrši usluge izgradnje sistema javne rasvjete uključujući i elektromontažne i građevinske radove

 

Kao dokaz o uspješnosti našeg poslovanja na polju rasvjete su i partnerski odnosi sa mnogim svjetskim renomiranim kućama (Philips, Minel Schreder, Osram, Disano…)