Banja Luka 78000
Bosna i Hercegovina
Pon - Pet 8.00 - 16.00
Sub i Ned NE RADI

O kompaniji

Firma Elektroobnova je više od 20 godina prisutna na polju energetike i telekomunikacija, pažljivo vodeći računa o razvoju firme i sticanju zadovoljnih klijenata. Gradimo trajne vrijednosti koje ostaju iza nas. Mnogobrojni projekti (trafostanice, postrojenja, dalekovodi, mreže, osvjetljenje, bazne stanice, optički putevi ….) govore u naše ime.

Naš pristup je profesionalan, odgovaramo modernim zahtjevima tržišta, težimo budućnosti, usvajamo nove tehnologije, pozicioniramo našu firmu na polju djelatnosti kojima se bavimo.

Vodimo računa o životnoj sredini, gradeći naš put u skladu sa modernim potrebama društva.

Firma Elektroobnova je posvećena stalnim inovacijama. Pored toga što stalno usvajamo moderne proizvode iz struke, posebnu pažnju poklanjamo održivom načinu poslovanja. Ono je usklađeno sa ISO Standardima (EN ISO 9001:2015, EN ISO 14001:2015, EN ISO 18001:2007), kao i sa društvenom odgovornošću i poštovanjem ljudskih prava.

EN ISO 9001:2015

Ovim međunarodnim standardom se specificiraju zahtevi za sistem menadžmenta kvalitetom.

EN ISO 14001:2015

Ovaj standard određuje zahtjeve koje organizacija može koristiti za poboljšanje ekoloških performansi.

OHSAS 18001:2007

predstavlja standard koji definiše zahteve za sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu.

LICENCA MINISTARSTVO ZA PROSTORNO UREĐENJE, GRAĐEVINARSTVO I EKOLOGIJU

Za izradu tehničke dokumentacije za instalacije jake struje i elektroenergetskih postrojenja na objektima za koje građevinsku dozvolu izdaje Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju

LICENCA MINISTARSTVO ZA PROSTORNO UREĐENJE, GRAĐEVINARSTVO I EKOLOGIJU

Za građenje odnosno izvođenje radova na objektima za koje građevinsku dozvolu izdaje Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju ili organ jedinice lokalne samouprave.