Banja Luka 78000
Bosna i Hercegovina
Pon - Pet 8.00 - 16.00
Sub i Ned NE RADI

Obnovljivi izvori energije

O PROJEKTU

Elektroobnova sa svojim partnerima u zadnje dvije godine ozbiljno radi na implementacije više projekata iz oblasti obnovljivih izvora energije na širem području BiH. Klijentima nudimo ozbiljan pristup na izvršenju svih zadataka, konsultacije, planiranja i projektovanja, kao i sve usluge implementacije infrastrukture objekata obnovljivih izvora energije.

VIDEO

OBNOVLJIVI IZVORI ENERGIJE

Obnovljiva energija (skraćenica engl. RES od engl. Renewable energy sources) energija je stvorena iz prirodnih izvora, poput sunčeve svetlosti, vetra, kiše, valova i geotermalne toplote koji su obnovljivi (prirodno iznova punjivi). Tehnologije obnovljivih izvora energije uključuju sunčevu energiju, snagu vetra, hidroenergiju, energiju biomase i biogoriva. Nakon vekova korištenja energije fosilnih goriva, danas se globalna slika menja, a obnovljiva energija se sve više smatra jednim od ključnih činioca budućeg razvoja Zemlje.

U oblasti solarne enrgije energije Elektroobnova prateći aktuelne trendove nudi najsavremeniju opremu (fotonaponske panele, invertere, sve vrste nosećih konstrukcija na zemlji i na krovu …). U saradnji sa Austrijskim partnerima koji imaju dugogodišnje iskustvo nudima najkvalitetnija i brza rješenja sa sve zahtjeve.

U oblasti hidro energije energije Elektroobnova je trenutno bazirana na mini hidroelktrane gdje se takođe nude najpovoljnija i savremena rješenja u cilju što brže implementacije projekata za svoje klijente. Koristimo najsavremeniju opremu (turbine, generatore, razvodna postrojenja …), kao i savremena infrastrukturna rješenja.

Vjetro energije …. u fazi razvoja